maanantai 29. kesäkuuta 2015

Violetti!

Värikollaasit 233-246 


VÄRIKOLLAASIT 233-246

Värikollaasihaaste siirtyy kesäksi "tauolle", mutta aihepiiriksi jää kuitenkin kollaasi jokaiselle kesäviikolle. Tästä viikosta alkaen rakennellaan taas kollaaseja yksi väri kerrallaan ainakin elokuun lopulle saakka (30.8.2015). Voit jättää kollaasilinkkisi milloin tahansa haasteen aukioloaikana. Viikko kerrallaan on ihan yhtä hyvä tapa osallistua, kuin vaikka tehdä kollaasit oman aikataulun mukaan. Käytämme koko kesän samaa linkkilistaa, joten kirjoita nimesi perään joko viikon väri tai numero.


Värikollaasit 5 on Violetti!Tässä mun kollaasikuvani tälle viikolle! 

Nää värihaasteet haastaa katselemaan ympärille, löytämään upeita värejä kaikkialta. Mun tämänkertainen värikollaasi koostuu kukista. 
Kylmänkukka on Eestistä tai olikohan se Latviasta, muut ovat ihan metsästä ja kotipihalta
- Irkkunen

Kopioi alla oleva linkki niin löydät muiden kollaasit samasta aiheesta:

http://varikollaasit.blogspot.fi/2015/05/varikollaasit-233-246.html?m=1

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal <3 kovasti tykkään tästä väristä...

   Poista
 2. Kuin kukkaketokollaasi, jotkut on vain jo lakastuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta uggla, niin nopeasti menee kukkiminen ohi, hetken kukoistavat kauniina. Tänä keväänä sekä kesän alussa on kukkiminen kestänyt pidempään kylmyydestä johtuen..

   Poista
 3. Kyllä kesä väreissään on upeaa. kuten kollaasisikin.. Kiva kun takana on tuo rauhoittava maisemakuva, se tuo esiin kauniisti nuo muut kuvat. Oon matkaillut lomareissua kanssasi, ihania kohteita, ehkei minun tarvitsekaan lähteä oikeasti reissuun kun katselen näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti unelmikko <3 niin on kesä n kukkaloisto väreineen kyllä tosi ihana. Kiva kun oot ollut reissussamme mukana. Vielä päivittelen muutamia lisää, kuhan kerkeen =) nauti kuvista! <3

   Poista