maanantai 5. tammikuuta 2015

Enkeleitten pyykkipäivä!Enkeleitten pyykkipäivä!

Narulla siivet, suuret ja pienet

Taivas satoi sadoin pisaroin
huuhtoi aivan puhtaaksi
tuuli kaiken kuivasi

Irja Suhonen

6 kommenttia:

 1. Ihanat siivet. Minullakin noita siipiä on monenkokoisia ja värisiä. Käytän niitä luonnonmateriaalista tehtyihin enkeleihin. Nyt on pakkasta 23 astetta, mutta ihana valkea lumipeite kattaa tienoon. Kaunista niin. Katselin ikkunasta, miten paljon oli lintuja lintulaudan alla, mutta sitten tuli haukka, nappas yhden ja lennätti pari ikkunaa päin. Virkosivat nuo, mutta surullista katsoa, vaikka onkin luonnonlaissa noin määrätty. Iloa päivääsi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti unelmikko, olis kiva nähä sun enkeleitä, varmasti upeita! ♡ täällä oli kans aika kovat pakkaset, nyt onneks jo lämpösempää! Oi hui toi haukkajuttu, meil kävi niin et pihalla linnut ruokaili ruokintapaikas ja halusin ottaa kuvia, nostin sälekaihtimet ja käännyin kameraa hakemaan niin yhtäkkiä kuului kova pamahdus, lintu lensi vauhdilla ikkunaa päin ja niska ilmeisesti murtui sillä kuoli heti =( siihen jäi mun kuvaamiset, suljin sälekaihtimet ja surin illan sitä lintu rassukkaa! ♡ halit ja pirteit päivii sinne sulle ystäväni! ♡

   Poista
 2. Hei Irkkunen!

  Tämä oli kyllä tosi hyvä runo, kiitos siitä :) Tykkään lyhyistä ja ytimekkäistä runoista, olen jotenkin laiska lukemaan pitkiä... Sinulla on hyvä ja oivaltava ote näissä. Ja kuvaus näyttäisi myös olevan hyvin hallussa :)

  Kiitos kommenteistasi blogissani, tulivat niin osuvaan aikaan, ettei paremmin olisi voinut ollakaan. On kynä vähän "jäätynyt" käteen tässä viime aikoina. Kommenttisi antoivat uutta toivoa :)

  Kirjaa ei ole saatavilla... Haaveena se on totta kai, mutta jotenkin en lämpene omakustanteen julkaisuun ja sitten ihan täysin kustannettuna runokirjaa ei tahdo saada läpi.

  Katsotaan joskus tulevaisuudessa. Nykyään olen koittanut saada jotain aikaiseksi facebookissa, siellä on sivu nimeltään Romukoppa.

  Kiitos vielä kerran monista kommenteistasi, ne lämmittivät todella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti P.A! Sun runot on kyllä niin upeita että! Vähän mua hirvitti kun niin moniin tuli laitettuu kommenttii aattelin että hermostut =) mut en voinut olla laittamatta niin upeit sun runot ovat! Mulla on ongelmana se etten osaa lyhyesti kirjottaa..enkä kovin hyvinkään =) sun runos innosti kokeileen lyhyempää..täytyy opetella tiivistään =) toivon että saat runokirjan myyntiin joskus, täällä ois yks ostaja jo valmiina! Ei muuta kuin lisää upeita runoja sulle ystäväni!

   Poista
  2. Äläkä vähättele ittees, oon ite tuskaillu sen kanssa, etten saa pitkissä kirjoituksissa ajatusta pysymään kasassa... Taito sekin :)

   Poista