tiistai 10. kesäkuuta 2014

Alkukesän vihreys!

Tässä mun metsäpolkuani jota kautta usein kävelen kaupunkiin. Lintusten suloinen konsertti saattelee 


Auringonpaiste saa metsän näyttämään vieläkin kauniimmalta. 
Koirus selvästi nauttii metsän tuoksuista ja kukat joita emäntä kuvaa taitavat olla sen mieleen erityisesti =)


Keltaisia pikkuaurinkoja polun varrella! 


Eräällä kävelylenkillä kävelin koiruksen kanssa kaupunkiin taas ja mentiinkin aurajoen tätä puolta ja ihan rannassa. Uusi kävelytie oli tehty sinne ja kyllä kapunki näyttääkin vihreältä tältä puolelta ja eikös ookkin niin piilossa tuolla vihreyden takana? =)


Vaaleanpunaista unelmaakin oon löytänyt joskus kävelyllä. Suurensin kuvaa jotta kaunottaret näkyy paremmin. Nää on ihan pikkuruisia tien vieressä kasvavia, mutta niin kauniita lähemmin tarkasteltuna.


Suopursut kukkivat metsässä kosteikoilla ja upea tuoksu täyttää tienoon..nuuh! Makea metsäinen tuoksu!! ♡
2 kommenttia:

 1. Heips taas !
  En oo paljon lukenut kenenkään blogeja, poikkesin tänne kun näin kommenttisi. Ollaan kyllä niinku sukulaissieluja tuolla luontosaralla. Mukavia polkuja kuljet sinäkin. Koirun kanssa oltiin tänään lenkillä, se tietää jo kun emäntä pysähtyy, silloin kannattaa jäädä paikoilleen, kun ei tiedä kuinka kauan se tekee tota kuvaushommaa. Koirut on kyllä viisaita ja oppivaisia pienestäkin. Runoissasi on aina niin huumoria kuin syvällistäkin ja tykkään lukea niitä. Ajattelin vastata jälkeenpäin noihin kuva/runotorstain haasteisiin kun nyt ei muuten ehdi. Hyvää juhannusta Sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti Unelmikko kommentistasi. Todella ollaan niin samanlaisii tossa luontojutussa ja koiran kanssa mäkin kävelen tosi paljon pitkin mettii. Mä oon nyt täs vasta muutamii kertoi ottanut osaa noihin runotorstain haasteisiin ja sen kautta sit oon kommentoinut monien runoja, muuten aika vähän oon katellut blogeja. Aattelin kans tutustua sun runoihin paremmin pikkuhiljaa aina kun aika antaa myöden. Kiva löytää "sukulaissielu" Oikein hyvää juhannusta sulle myös ystäväni! ♡

   Poista