sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Uskon kautta...

Aamulla oltiin ajateltu mennä seurakuntaan, mutta muistinkin että oltiinkin kutsuttu lapset koirineen ja mummi syömään, joten olikin ruokapuuhia tiedossa ja mikäs siinä..ihana aina nähdä omaa perhettä! ♡

Ystävä sitten lähetti raamatun paikat josta kirkossa puhuttiin..2 lukua hebrealais kirjeestä 11-12 

Vuosia kirjoitin raamattu päiväkirjaa..sanat ja paikat jotka koskettivat omaa sydäntä kirjasin vihkoihin ylös. Vieläkin vihot ovat tallessa vuodelta 1985 asti. Monesti niitä luen ja suren vain sitä etten kirjoittanut enempää omia tuntemuksiani niihin..no koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tekemään niin..ehkäpä jo huomenna! 

Nämä kyseiset jakeet jotka tossa alapuolella ovat, ja jotka sisältyvät tuohon mitä tänään kirkossa puhuttiin, olin kirjoittanut monien kuukausien, vuosien kohdalle..niin puhuttelevia ne olivat ja ovat. Ne ohjaavat katsomaan Jeesukseen..voittopalkintoon..taivaaseen. Mooseskin päätti palvella Jumalaa mielummin kuin nauttia rikkauksistaan. Mooses ikäänkuin näki jo taivaan..ja sen kaiken mitä kuoleman jälkeen Jeesuksen omalla on edessä..siksi hän piti Kristuksen pilkan suurimpana aarteenaan ja luki roskaksi Egyptin aarteet..
Ja siihen minäkin käännän katseeni, voittopalkintoon..tänäänkin! 

"Uskon kautta kieltäytyi Mooses suureksi tultuaan kantamasta faraon tyttären pojan nimeä. Hän otti mielummin kärsiäkseen vaivaa yhdessä Jumalan kansan kanssa kuin saadakseen synnistä lyhytaikaista nautintoa. Katsoen "Kristuksen pilkan" suuremmaksi rikkaudeksi kuin Egyptin aarteet; sillä hän käänsi katseensa palkintoa kohti (hebr 11:24-26)

KOSKA HÄN IKÄÄNKUIN NÄKI SEN MIKÄ OLI NÄKYMÄTÖN 

Uskon kautta he voimistuivat heikkoudesta, tulivat väkeviksi sodassa" (hebr:11:34)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti