torstai 26. syyskuuta 2013

Tekiskö mieli puraista? =)


Ootko kävellyt syksyllä saniasmetsikössä?..jos olet, tiedät että saniaiset tuoksuvat syksyllä voimakkaasti. Tänään kävelin aamulla kaupunkiin metsäreittiä jota tavallisesti kuljen kun matkaan kaupunkiin päin, siellä metsikössä kasvaa polun molemmilla puolilla näitä saniaisia..tuoksu pysäytti minut tänä aamuna kuvamaan =)
Tekiskö mieli puraista? =)

Yöllä oli ensimmäinen kunnon pikku pakkanen, muutama aste vain. Aamulla kello 7 aikaan oli -2 astetta ja parin tunnin päästä siitä kävelin ruusunmarjapusikoiden ohi ja eivätkös näytäkkin herkulliselta? =) Pakkasherra oli puraissut ruusunmarjojen poskia ja jättänyt upean huurteen pinnalle, aivan kuin sokerista. Ja entäs nuo lehdet?! Upeita pienen huurteen kera!

Tässä vielä aamuiselta kävelyreissulta..nurmikko upeassa pakkashuurteessa aamun auringon paistaessa. Päivällä jo aurinko sulatti kaiken kauniin huurteen, mutta talvea kohti ollaan menossa ja kohta tätä näkyy joka puolella..päivällä ja illallakin, kunnes lumi peittää alleen kaiken luonnon!

Tässä vähän puunjuurakkotaidetta! =) ..niin upean kauniisti puiden juurakot kiemurtelevat..kuivan näköisinä, mutta sisällä juurakossa kulkee puun elävät nesteet..

Kävelin tytön koiruksen ja oman pentukoiruksen kanssa tänään iltapäivällä lenkkiä metsässä, tässä upeeta taivasta pilvineen. Aurinko paistoi upeasti, mutta kylmä oli silti. Pikkukoirus juoksenteli ilman remmiä jonkin matkaa tytön koiruksen vierellä, mutta kovasti saa vahtia jotta ei häviä maastoon, sillä niin havun neulasten värinen koirus on ja kun pikkuinen pentu on vielä niin yht'äkkiä saa päähänsä lähteä juoksemaan johonkin suuntaan kovalla vauhdilla..tarkkana saa olla jottei koirus katoa. Remmissä kulki osan matkaa ja jo nyt onneks osaa kulkea siinä, vaikkakin vielä huomaan sen olevan koirukselle vieras, ilkeä rasite, mutta kyllä se tottuu siihen =)

Tässä vielä lenkiltä yksi kuva..upea taivas pilvineen metsikön vieressä..niin kaunis on maa ja taivaskin! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti