perjantai 6. syyskuuta 2013

Mummon mussu ja kaunista luontoa! =)

Eilistä kaupunkikävelyä vielä...=)
Miten kauniita kadut voivatkaan olla!!..Tuomiokirkon vieressä kulkee tämä ihanasti päällystetty katu..mukulakiviä, suorakaiteen muotoista kiveä...vihreää sammalta..kaunista!
Ja entäs kesä sitten?!..kaikkine väreineen, tuoksuineen! Kaunista löytyy kaikkialta. Kesän alussa voikukkakedot ihastuttavat kirkkailla kutsuvilla väreillään! Vai mitä sanot tästä seuraavasta kuvasta? =)

Täynnä elämää...iloista kutsuvaa väriä joka antaa energiaa..ihmekkös tuo että ampiaiset ja muut ötökät tykkäävät..=) Pirteää iloa täynnä...joka voi hämmentääkkin..


 

Kalliot ovat mun lempparipaikkoja ja niitä täällä onnekseni riittää =)
Tytön koiruksen kanssa on koluttu metsä läpikotaisin mutta aina löytyy uusia ihania metsäpolkuja kallioneen ja siitäkös tämä tytteli tykkää..=) Tää kallio pienine puineen näyttää kuin olisi kuvattu Lapissa, mutta ihan kotinurkilla mennään..


Ja tässä mun kultamuruni jonka kanssa ollaan koluttu metsiä, tytön koirus!
Tyttöni sanoi mulle kerran, että kun he ovat tulossa meille, hän sanoo koirukselle "mennään mummolaan" ja koirus innosta pyörii väkkäränä ympäri ikäänkuin sanoen.."jeee mennään mummolaan, jee" =) Kun kuulin että mua sanotaan mummoksi..kauhistuin koska olen vielä nuori ja aina mulla on ollut käsitys että mummo on vanha, hampaaton, huivipäinen...=D ja minä olen nuori tyttö vielä =) omasta mielestäni! Makustelin sanaa mielessäni ja sitten sydämeni suli, mikä ihana sana..<3 mun rakas tyttöni sanoo koirukselle mua mummoksi..niin täynnä rakkautta oleva sana! <3 ja siitä tuli sitten tää runo! 

Mummon mussu!!

Mummoksi mua kutsuttiin
Ensin se kauhistutti
Sitten se hellyytti
Ja lopulta se vei sydämeni kokonaan
Se on pieni ja karvainen
Nelijalkainen
Se rapsuttaa peittoa merkiksi
Hei mä tahdon tulla vierelles
sinne peiton alle lämpöiseen.
Pienet tassut jalkaani vasten..
Ja siinä se on..
Pieni ihana olento
joka vei sydämeni
ja toi tassunjälkensä sydämeeni! <3
Mummon mussu! <3
-Irja Suhonen 

Tällästä tänään! =)

2 kommenttia: