torstai 5. syyskuuta 2013

Tuunatut kivet ja kuvia jäämerestä =)

Kesän alussa kipeenä ollessani tein tälläsiä kukkakiviä. Ensin pesin kiven ja annoin sen kuivata. Sitten lakkasin kiven servettilakalla. Kuvan näihin kiviin leikkasin marimekon unikkoservetistä. Sitten laitin kuvan servettilakalla kiven pintaan kiinni. Ylimääräset lakat pyyhin varovasti pois ja annoin kivien kuivata. Tässä ne nyt sitten komeilevat! =)
Mulla ne ovat vaan nätisti parvekkeella näytillä, mutta pienempää kiveä voi käyttää esim. paperipainona ja isommalla kivellä voi pitää ovea avoinna..=)
Tässä mun kesän kivikokoelmaa Norjan matkalta! Norjan Altassa on laattakiviä luonnostaan, ja sieltä löytyi tollasia kivisiä "kahvikupin alustoja". Mä olisin jäänyt sinne mielelläni kiviä keräämään useiksi kuukauksiksi..=D
Kivet ovat niin jättikauniita, jokainen loistaa erilailla kauneuttaan ja kutsuu ottamaan mukaansa. Noi tummat isommat ihan reunassa olevat ovat ruskeita jäämeressä pyörineitä, meri oli huuhtonut ne sileän pehmeiksi.


Tässä Norjan Altan jäämeren kauneus, niin kirkkaan kirkas meri ja upeat vuoret meren ympärillä!
Tonne vielä uudestaan ja koko Norjan jäämeren rannikkoa kiertämään..niin upean kaunista seutua. Sydämestä jäi palanen sinnekkin..=)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti